Urbanity Nurses

FÖRELÄSNINGAR


VI KAN UNDERVISA

Föreläsningarna inom vård och omsorg fokuserar främst på ämnen som välmående, stressförebyggande och övergripande livskvalitet. På Urbanity Nurses har vi expertis inom dessa områden samt bredare kunskap som sträcker sig till anatomi, fysiologi och patofysiologi. Vårt mål är att erbjuda föreläsningar som inte bara ökar medvetenheten om kroppens organ och behandlingar, utan även ger en djupare insikt i sjukdomsorsaker.


Vi anpassar nivån på föreläsningarna genom att ta hänsyn till målgruppen och justerar både språk och detaljnivå. Våra tjänster sträcker sig över olika sektorer, inklusive utbildningsinstitutioner, myndigheter, organisationer och regioner.

Våra föreläsningar är rigoröst förankrade i kurslitteratur och de senaste vetenskapliga artiklarna. Vi strävar efter att presentera välgrundad information och samtliga föreläsningar inkluderar obligatorisk redovisning av författare och litteratur.


Kontakta oss gärna om ni har några frågor eller funderingar kring våra föreläsningar. Vi ser fram emot att bidra till er verksamhets kunskapsutveckling.

Andning

Njurar

Lever

Neurologi

Cirkulation

Livskvalitet

Luftväg

Copyright © Alla rättigheter förbehållna av Urbanity Nurses Sweden AB

Följ oss på